RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Események
 • Márcuis 1-5. - Berlinale
 • Március 7. - Critics' Choice Awards
 • Március 14. - Grammy Awards
 • Március 21. - Writers Guild Awards
 • Március 24. - Producers Guild Awards
 • Április 4. - SAG Awards
 • Április 10. - Directors Guild Awards
 • Április 11. - British Academy Film Awards
 • Április 13. - Costume Designers Guild Awards
 • Április 15. - Artios Awards
 • Április 16. - Annie Awards
 • Április 24. - Film Independent Spirit Awards
 • Április 25. - Oscars
 • Április 25. - Vanity Fair Oscar Party
 • Április 25. - Elton John's Oscar Viewing Party
 • Május 3. - Met Gála
 • Május 11-22. - Cannes-i Filmfesztivál
   
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2021.04.05. 16:05
2021.04.05. 15:15
2021.04.05. 12:33
2021.04.05. 11:58
2021.04.05. 11:29
2021.04.03. 15:09
2021.04.03. 14:50
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Lana Condor x Julien Macdonald

2021.02.14. 17:06, Fanni

Lana Condor február 12-én, vagyis pénteken az otthona kényelméből vett rész a 'To All the Boys: Always and Forever' virtuális premierjén, amit a koronavírus-járvány miatt csak így tudtak biztonságosan megrendezni.

A film 23 éves színésznője egy elegáns és nőies, de mégis kacér összeállítást választott erre az alkalomra, ami tökéletes volt számára. Lana egy krémszínű, rojtokkal és tollakkal díszített, finoman alakkövető és hosszú ujjakkal kiegészített Julien Macdonald midiruhát viselt a 2020-as tavaszi/nyári kollekcióból, ami finoman átlátszó volt és egy átlátszó fűzővel egészítették ki. A választása nekem egészen addig tetszett, amíg meg nem láttam a fűzőt, ami számomra teljesen felesleges volt, mert az alakja enélkül is tökéletesen ki lett volna hangsúlyozva, nem ennek köszönhetően lett kiemelve a vékony dereka és a formás csípője. Viszont a dekoltázsa szempontjából sajnos teljesen előnytelen volt a fűző, sajnálom, hogy a stylistja ezt párosította a kreáció mellé, mivel nélküle sokkal jobb lett volna az egész. Egyébként a brit tervező nem a visszafogott ruháiról híres, gyakran viseli például Jennifer Lopez és Alessandra Ambrosio is a kreációit, hiszen a legtöbb darabja átlátszó és nagyon szexi. Így örültem, hogy Lana ruhája egy kicsit visszafogottabb volt, a finomságával passzolt a filmbeli karakteréhez, viszont a finom, szexi részleteivel már-már búcsúzkodott tőle. A tervezés tökéletes átmenet volt a finom, kislányos báj és a kacér, szexibb összhatás között.

A kettő együtt nekem tetszett, érzem, hogy átgondolták ezt, lezártak egy történetet, viszont a stylingon, ahogy írtam már még lehetett volna mit finomítani. Kifejezetten tetszettek ez alkalommal a kacér átlátszó részletek, ahogy az is, hogy a lábait megvillantotta, a kettő együtt viszont nem tűnt soknak a hosszú ujjak miatt, és a szoknyarész hossza is teljes mértékben rendben volt. A színválasztás nem lett túl izgalmas, amit sajnálok, mert szívesebben láttam volna Lana-t egy élénkebb árnyalatban, viszont tagadhatatlan, hogy ez a krémes-púder árnyalat is megfelelő volt, a bőrszínével és a sötét hajával is nagyszerűen kiegészítették egymást, a figyelem meg egyébként is az apró részleteken volt, amelyek egyből emlékezetesebbé tették az egészet. A megjelenését visszafogott kiegészítőkkel tette teljessé, egy pár ezüst Jimmy Choo magassarkú szandált és Pandora ékszereket választottak az outfitje mellé.

Lana haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és gyönyörű, laza hullámokba besütve viselt. A sminkje finom, de mégis mutatós volt; a szemeit ezüst szemhéjpúderrel, vékony fekete tusvonallal és műszempillával emelték ki, az arcát kontúrozták és highligher-t is használtak, végezetül az ajkaira nude rúzs került.

Még nincs hozzászólás.