RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Események
 • Márcuis 1-5. - Berlinale
 • Március 7. - Critics' Choice Awards
 • Március 14. - Grammy Awards
 • Március 21. - Writers Guild Awards
 • Március 24. - Producers Guild Awards
 • Április 4. - SAG Awards
 • Április 10. - Directors Guild Awards
 • Április 11. - British Academy Film Awards
 • Április 13. - Costume Designers Guild Awards
 • Április 15. - Artios Awards
 • Április 16. - Annie Awards
 • Április 24. - Film Independent Spirit Awards
 • Április 25. - Oscars
 • Április 25. - Vanity Fair Oscar Party
 • Április 25. - Elton John's Oscar Viewing Party
 • Május 3. - Met Gála
 • Május 11-22. - Cannes-i Filmfesztivál
   
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2021.04.05. 16:05
2021.04.05. 15:15
2021.04.05. 12:33
2021.04.05. 11:58
2021.04.05. 11:29
2021.04.03. 15:09
2021.04.03. 14:50
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Instagram Style: Gabrielle Union x Cong Tri

2021.02.14. 18:27, Fanni

Gabrielle Union nem unatkozik az otthonában a karantén alatt sem, hiszen folyamatosan izgalmas outfiteket posztol az Instagram-jára, ami a héten is hasonlóképpen volt.

A 48 éves színésznőt ez alkalommal egy oversized és kacér összeállításban láthattuk viszont a telefonunk képernyőjéről, amivel sikerült meglepetést okoznia. Gabrielle egy hófehér, kétrészes Cong Tri tervezést viselt a 2021-es tavaszi/nyári kollekcióból, ami egy oversized blézerből és egy átlátszó, hálós nadrágból állt össze. Tudom, hogy ez pontosan az az outfit, ami nem sok mindenkinek tetszik, de én azon kevesek közé tartozom, akiknek ez a laza, de mégis sikkes stílus nagyon bejön, a végeredmény pedig tökéletes volt Gabrielle számára. A blézer tényleg hatalmas volt, viszont ez volt a lényeg, nem zavart, hogy eltűnt a színésznő alakja benne, sőt az oversized kialakításnak hála elég hosszú is volt, így tényleg semmit nem tudott kivillantani az átlátszó nadrág alól, ami mellé ez a felsőrész jól passzolt, a kettő együtt tényleg működött, kiegészítették egymást.

A blézer elég merev volt, már-már egy kockára emlékeztetett, viszont az apró kis V-kivágás szabadabbá tette az egészet, így nem tűnt fullasztónak. Nagyon tetszett a hálós nadrág is, ami laza volt, így mozgás közben is jól nézett ki, ráadásul a lábaira is nagy figyelem került ezáltal, szóval erre a testrészére került a legnagyobb figyelem. A megjelenésének az izgalmasságát tovább fokozta a blézer textúrája, valamint a nadrágon elhelyezett apró, csillogó kristályok. Én személy szerint tényleg nem bántam, hogy a blézert nem igazították jobban az alakjához, tetszett a lazasága és, hogy egy kicsit lógott rajta, még akkor is, ha nem ez a legelőnyösebb fazon. A fehér színválasztás frissítő és üde volt, a színésznő sötét bőrszínével és a hajával is remek kontrasztot alkotott. A megjelenését egy pár fehér Jimmy Choo magassarkú szandállal és Chrome Hearts ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Gabrielle haját több szoros fonatba készítették el, majd ezeket a tarkójánál egy kontyba fogták össze. A sminkje egyszerű, de nagyszerű lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították, míg az ajkaira nude rúzs került.

Még nincs hozzászólás.